Benvinguts al blog de fisiologic.com

Tota la informació sobre les SECCIONS ESPORTIVES de FISIOLÒGIC CENTRE DE FISIOTERÀPIA

domingo, 6 de diciembre de 2009

Benvinguts

Hola a tothom:

Amb aquest blog, pretenem crear una eina d'informació i participació al voltant de les seccions esportives que esponsoritza Fisiologic Centre de Fisioteràpia.




Aquesta temporada, estem patrocinant 3 equips:

- Fisiologic.com (Runners): Equip que participa a curses populars d'atletisme en ruta (principalment, 10km, mitjes maratons i, properament, també Maratons en la seva distancia olímpica).
Estem inscrits a la Lliga Championchip, que consta de 100 curses (puntuen les 14 millors).
Entre els membres de l'equip, s'inclouen els directors de Fisiologic, Carles Vilella i Víctor Millán, aixi com un altre dels fisioterapeutes que treballen al centre, en Pablo Redón. Resaltar també la participació d'algunes persones que han estat ateses a les nostres instal.lacions, com en Juan Carlos Yagüe i la nostra estrella femenina, la Sonia Ceballos (que ens ha donat la primera medalla, amb la seva 2ª posició a la Cursa Lluis Companys).

- Fisiologic Athletic (Futbol): Equip de futbol que participa a la BIFL (Barcelona International Football League), competició fundada l'any 1992 on participen equips formats per jugadors de diferents nacionalitats. Actualment, Fisiologic Athletic està al 3er lloc dels 18 participants i classificat per 1/8 de final de la competició de Copa.

- Fisiologic.com (Futbol 7): La secció de futbol 7 de Fisiològic participa a la Lliga High Masters de la Fundació Brafa. Després d'un inici molt irregular, on es va notar la falta d'acoplament dels jugadors, els resultats han començat a arribar. Actualment, fisiologic.com es el 2on classificat i les darreres jornades sumen els partits per victories.

En aquest espai anirem actualitzant els resultats dels diferents equips. Esperem comptar amb la participació de tots per donar vida a aquest blog!!!

Salutacions, i endavant Fisiològic !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario