Benvinguts al blog de fisiologic.com

Tota la informació sobre les SECCIONS ESPORTIVES de FISIOLÒGIC CENTRE DE FISIOTERÀPIA

miércoles, 6 de enero de 2010

BON I ESPORTIU 2010 A TOTHOM !!!

Ja som al mes de gener, i comença un any amb molts reptes per als components de fisiologic.com. Millorar els temps personals, debutar en noves distancies i la participació des de l’inici a la Lliga Internet de Championchip 2010. I també, engrescar a més gent a formar part del nostre equip (amics i amigues, pacients que corren habitualment però que no participen a curses…).




El 2009 el vam acabar com havía de ser: corrent la Cursa dels Nassos – Sant Silvestre de Barcelona. Va ser una cursa d’allò més festiva, que va servir per deixar un bon regust d’aquest any del nostre debut com a equip. Però l’esperit competitiu al final sempre s’imposa, i en Pablo i en Víctor van tornar a estar bastant per sota dels 40 minuts en aquests 10 km. En Carlos i la Sònia van aprofitar per anar recuperant la forma de cara a properes fites, i per veure que ja estan practicament recuperats de les seves lessions.

Propera cursa amb l’equip al complet: Cursa de Sant Antoni, el 24 de gener. Correm a casa, i volem fer un gran paper!!!

I fins aquell dia, en Pablo i en Víctor segueixen la seva preparació per a la Marató de Barcelona participant a les Mitjes Maratons de Sitges (10 de gener) i Terrassa (17 de gener).

Esperem que 2010 sigui un bon any per tots, i que poguem aconseguir els objectius que individual i colectivament ens hem plantejat.

1 comentario:

  1. Mi Crónica: Cursa dels Nassos 2009 by Pablo Redón.
    No me lo esperaba. Salimos desde muy atrás. El ritmo era bueno, pero tenía dudas después del bajón que sufrí en la 2ª parte de la carrera en la I San Silvestre de Benicasim, de solo 5Km.
    No pensaba poder acabar al ritmo que salimos y no esperaba a Víctor tan en forma como el mes pasado.
    Pensaba que las navidades nos pasarían factura al final.
    Pero mano a manon fuimos pasando kilometros por debajo de 4min el Km y acabamos bien. Buen tiempo y buenas sensaciones a la llegada.

    ResponderEliminar