Benvinguts al blog de fisiologic.com

Tota la informació sobre les SECCIONS ESPORTIVES de FISIOLÒGIC CENTRE DE FISIOTERÀPIA

domingo, 24 de enero de 2010

Cursa de Sant Antoni (10km)

Finalment, el dia de la "nostra cursa" no ha sigut plujòs i hem pogut gaudir d'una bona matinal atlètica.

Qui més qui menys, tots hem pogut aconseguir els nostres objectius:
- En Pablo, amb un temps de 37'11'', cada vegada més a prop de les seves millors marques.
- En Víctor, fent de "llebre" en el debut de l'Omar, que ha aconseguit millorar els seus millors temps en pràcticament un minut. A veure si els convencem a ell i a l'Eva (la seva dona) perque reforcin el nostre equip...
- La Sonia, "volant" pels carrers de Barcelona, i aconseguint "d'una tacada" la seva millor marca personal, el Sub50 i el Sub49. 48'51'' i euforia suficient com per decidir avançar el seu debut en Mitja Marató a la de Barcelona, el 14 de febrer .
- I en Sergi, per sota dels 50' tot i els seus problemes físics. A més, aportant 2 nous fitxatges per a fisiologic.com, que em sap greu no poder anomenar, pero que segur que en poc temps seran part activa del nostre grup.



El Carles i el Javi (el gran dels germans Yagüe), a peu de carrer, repartint flyers del nostre centre entre els corredors. Promoció al nostre barri, i en un col.lectiu molt necessitat de serveis de fisioteràpia de qualitat.

Propera estació: Últim test d'en Pablo abans de la Marató de Barcelona, a la Mitja de Granollers. I per la resta, Mitja Marató de Barcelona dintre de 3 setmanes, amb molts corredors del nostre equip (inclòs el debut a la distància d'en Sergi i la Sonia).

No hay comentarios:

Publicar un comentario